AKTUELNO

Balši Božoviću poručujem da ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obavlja svoj posao odgovorno, pošteno i štiteći interese i bezbednost svih građana Srbije, za razliku od njega i ostalih stručnjaka iz lopovsko-tajkunske družine, kaže Marija Obradović, narodni poslanik i predsednik skupštinskog odbora za odbranu i unutrašnje poslove.

Ona dodaje da građane uznemiravaju samo oni koji su ih pokrali i koji svakog dana plasiraju izmišljotine o Srbiji i Beogradu, kao što svakodnevno čine poltron Balša Božović i njegovi saborci Đilas, Šapić, Šutanovac, Janković i Jeremić.

- O izazivanju straha i panike govore oni koji su opustošili Beograd, zadužili ga za 1,2 milijarde evra, oni koji su otpustili preko pola miliona radnika, koji su čak i od dece otimali preko malverzacija oko Pionirskog grada, Pazl grada i Heterlenda da bi se baškarili po vračarskim pašnjacima, letovali na Brionima, zimovali na Maldivima, ili kao Saša Janković danas da se “grče” po Beču dok pljuje Srbiju, Beograd i sve građane, navodi Obradović i dodaje da su Božovićeve izjave sramotne.

- Božovićeve izjave su sramotne i predstavljaju sredstvo za prikupljanje jeftinih političkih poena, a sve u cilju grčevite borbe za fotelju i funkciju čitave dosovske svite koju pored Božovića čine Đilas, Šapić, Šutanovac, razni Jeremići, Jankovići, Radulovićevci i svi ostali Tadićevci,  kaže Obradović. Ona navodi da pomenute ne interesuje interes i bezbednost građana.

- Jasno je da to žuto preduzeće interes i bezbednost Srbije i građana ne zanima, već samo kako i na koji način da ostvare ličnu korist, i da još koji put potroše još koji milion narodnih para kako bi putovali na egzotične destinacije, zaključuje Obradović.

Pročitajte još: BRUTALNE LAŽI: NIN OBMANJUJE JAVNOST DA JE SVAKOM PENZIONERU ODUZETO 444 EVRA IGNORIŠUĆI ČINJENICU DA 60 ODSTO PENZIJA NIKAD NIJE SMANJENO!

#Aleksandar Šapić

#Dragan Šutanovac

#Saša Janković

#Vuk Jeremić

'